Komradio Motorola DP4400e

En trygg partner.

Om oss

Med 30 års erfarenhet och som ett modernt produkt och tjänsteföretag sätter vi dig som kund i fokus, möter dina behov och hittar flexibla lösningar.

Alla är välkomna

Någon att lita på.

S.V.B Försäljning AB har funnits på marknaden sedan 1992 och är ett av Nordens ledande företag inom radiokommunikation. Med lång erfarenhet och stort kundfokus är vi ett modernt alternativ för alla dina kommunikationsbehov. Vi är certifierad Partner Motorola Solutions, certifierad dealer Hytera, auktoriserad återförsäljare av 3MPeltor och leverantör av TETRA/RAKEL. Med egen produktion har vi dessutom möjlighet att ta fram unika produkter, skräddarsy lösningar och påverka både kvalité och avtryck på miljö. Stora hyrlager ger oss möjligheten att möta samtliga förfrågningar. Allt från två analoga radio till större digitala system. Vår serviceverkstad tar hand om såväl garantiservice som eftermarknad. Välkommen till oss på S.V.B!

Personalmöte i köket

Alla är välkomna

Alla kunder och önskemål är lika viktiga för oss. Alla projekt, stora som små. Vi jobbar övertygat och glatt med målbilden om att allt är möjligt.

Någon att lita på

Med snart 30 års erfarenhet av radiokommunikation och med certifieringar från Motorola och MSB samt ISO9001, 14001 samt 27001 är vi din trygga partner när du skall välja väg i din kommunikation.

Kompetent team

Vi är ett komplett produkt och serviceföretag. Våra säljare och produktspecialister hjälper dig att hitta rätt produkt och teknik. Våra tekniker hjälper dig med service och eftermarknad, här eller på plats. Vårt duktiga marknadsteam erbjuder dig utbildning när så behövs.

Certifierad leverantör MSB/Rakel

Rakel

Som en av de nyaste RAKEL-leverantörerna på marknaden är vi dedikerade att få myndighetskommunikation att fungera felfritt, krypterad och effektivt. När det verkligen gäller får vi dig att kommunicera. Med den pågående RAKEL-utredningen kan vi inom kort vänta oss förändringar på marknaden. Då vi är ett flexibelt företag som alltid vill ligga i framkant följer vi tätt utvecklingen, och står redo att omedelbart agera för att trygga morgondagens blåljuskommunikation.

Brandman med redskap och utrustning
Anställld jobbar vid datorn

Du hittar oss här

Kontakta oss

Alla kunder & önskemål är lika viktiga för oss. Alla projekt, stora som små. Digital, analog, display eller ej. Här finns alltid plats för dig och din radio!

Till kontaktsidan

Milstolpar

Vår historia

SVB Försäljning AB har funnits på marknaden sedan 1992 och vi strävar alltid efter att alltid ligga i framkant när det kommer till kvalitet, miljö och säkerhet.

SVBs kontor 1992

1992

S.V.B bildas

Företaget startas med ambition att bli en ledande leverantör av professionell
radiokommunikation i Sverige.

2008

ISO 9001/14001

Vi strävar hela tiden mot att vara en trygg och stabil leverantör. 2008 genomför vi vår första ISO-certifiering. 9001/14001, kvalitet och miljö.

ISO9001/14001-certifikat
Gold Reseller Vert

2016

Certified Gold Motorola

2016 blir vi Certified Gold Partner till Motorola.

2019

Certifierade av MSB

I vår strävan att förändra och förbättra blev vi 2019 Certifierad av MSB, myndigheten för samhällsskydd och beredskap, att leverera TETRA-utrustning för RAKEL.

TETRA-logo
SCAB_ISO_27001_Sve_RGB

2021

ISO27001

Vi anser att informationssäkerhet är en nyckel till framgång. 2021 genomgår vi certifieringen ISO27001,

VI HJÄLPER DIG NÄR DET BEHÖVS

Våra tjänster

Vi hjälper dig med allt från enstaka radio till fullskaliga system. Vi erbjuder ett stort utbud av terminaler, tillbehör och tjänster.

Support på plats

Support på plats

Vi kommer till dig. Våra tekniker och vårt säljteam står alltid redo att hjälpa till.

Läs mer

Infrastruktur från Motorola

Infrastruktur

Investera i egen infrastruktur eller hyra in sig i våra system? Vi hjälper dig hitta rätt lösning.

Läs mer

Systemdesign Motorola

Systemdesign

Bygga system eller dags att skala upp? Våra systemtekniker hjälper dig från första tanke till färdig produkt.

Läs mer

Komradioutbildning

Utbildning

Investera i utbildning. Vi har kurser i allmän radiokommunikation, programmering och systemdesign.

Läs mer