PeliCase för transport av kommunikationsradio

Våra tjänster

Egen tillverkning

Vår egentillverkning ger oss möjligheten att ta fram produkter och speciallösningar som möter dina specifika krav

Vi har sedan tidigt 90-tal vi tagit fram egna produkter. Produkter som passar den svenska marknaden och till  kunder  inom bygg, industri, arena, event och säkerhet.

Produktsegment omfattar radio, tillbehör repeaters och system. Vi har stora produktionsvolymer vilket innebär korta ledtider från order till leverans. Kvalitetssäkrat enligt 9001.

Lable SVB Försäljning

Tekniken utvecklas och vi med den. Våra produktspecialister ligger i absolut framkant och tittar hela tiden in i framtiden. Vi vill ju att du som skall få tillgång till den bästa tekniken. Det som började en gång i tiden med enkla analoga handapparater har idag landat i avancerade digitala radioapparater, kompletta system med dispatchlösningar och ny teknik som PoC, radio via GSM/WiFi.

Vi producerar även audiotillbehör och batterier som passar både SVB-sortimentet men även andra tillverkare, som Motorola, Hytera, Kenwood Icom med flera.

Har du specifika krav på utformning eller funktionalitet så tar vi fram en produkt som möter dina krav. Hör av dig till oss och berätta om ditt behov så hjälper vi dig!

Komradio

  • Korta ledtider
  • CE-märkt
  • Speciallösningar

Tillbehör

  • Kevlarförstärkta kablar
  • Specialtillbehör
  • Korta ledtider

Vi ställer höga krav på den utrustning vi producerar. Genom utförliga tester och kvalitetssäkring enligt ISO9001 säkerställer vi att produkten möter marknadens högt ställda krav.

Alla utrustning är självklart CE-märkt för att möta EU-kraven på elektronisk kommunikationsutrustning.

Har du frågor angående våra produkter eller i behov av en speciallösning? Kontakta oss så hjälper vi dig kommunicera!

Kontaktpersoner

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS

Skicka ett meddelande

Du når oss alltid på mejl eller telefon! Nedan har du vårt växelnummer och mejladress. Du kan också fylla i rutorna till höger, så kontaktar vi dig!

*” anger obligatoriska fält