start-hero¨@2x

Våra tjänster

Infrastruktur

När det är dags för ny infrastruktur eller uppdatering av befintlig system så hjälper vi dig hela vägen från idé till produkt.

från idé till verklighet

Infrastruktur

När du har en utmaning med att få signalen att räcka till, eller vill du uppgradera till ett fullskaligt system med dispatch, GPS, larm och job-ticket, då har du landat på rätt sida.

Vi hjälper dig hela vägen, singel-repeater eller trunkat system, vi tar fram den mest optimala lösningen för alla typer av projekt och miljöer.

Infrastruktur Motorola

SVB Försäljning AB är certifierade av Motorola och vi har lång erfarenhet av Motorola-system såsom IP-site Connect, Capacity Plus Single- och Multi site, Wave samt Tetra och Rakel. Våra specialister berättar gärna mer. Varmt välkommen till oss på SVB.

Kontaktpersoner

Rickard Lindgren

Rickard

Systemtekniker / Produktansvarig

Stefan Broström

Stefan

Försäljning

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS

Skicka ett meddelande

Du når oss alltid på mejl eller telefon! Nedan har du vårt växelnummer och mejladress. Du kan också fylla i rutorna till höger, så kontaktar vi dig!

*” anger obligatoriska fält

start-cta@2x

Motorola, hytera, 3m peltor, svb

Produkter

Vi är officiell partner till Motorola Solutions, certifierad dealer av Hytera och 3M Peltor samt distributör av vårt egna märke, SVB Försäljning. Klicka nedan för mer info.

LÄS MER